yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu durum muayene edilmelidir. 

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek midein tıklayın.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kadar mümkün.

Bunun sinein bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar yangın kapısı ve esrar sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page